Голос добровольців у Раді

Голос добровольців у Раді

«Голос» вітає із Днем українського добровольця усіх тих, хто взяв зброю і добровільно пішов захищати Батьківщину від ворога у непростий час. Ці чоловіки та жінки дали можливість Україні стати сильнішою і пліч о пліч із збройними силами боронили нашу землю від російської агресії.

Ми пам'ятаємо і шануємо тих, хто став на захист нашої незалежності.

Голос дав можливість добровольцям отримувати статус учасника бойових дій на рівні з військовослужбовцями української армії. Змусивши Раду прийняти проект закону 2045-1, ми нарешті вирішили несправедливість, яка тягнулась 5 років!

Зараз добровольці можуть отримувати разом з посвідченням УБД і ті самі пільги, що й інші захисники України: знижки на комуналку, право безоплатного проїзду публічним транспортом, психологічну підтримку та додаткові медичні послуги.

Але ми на цьому не зупиняємось. Разом з ветеранами та членами сімей загиблих захисників України ми розробляємо новий закон, який дасть нашим захисникам реальні можливості соціального захисту та підтримки, коли вони повертаються з фронту додому! Це і низьковідсоткові кредити на придбання житла, і підтримка при відкритті власної справи і додаткові можливості для навчання та перекваліфікації!

Ми працюємо для того, щоб забезпечити нашим воїнам гідну службу та гідне життя після неї!

Підписуйся на нашi

ще новини