Перше відрядження з початку війни: Кіра Рудик проведе офіційні зустрічі з партнерами України

Перше відрядження з початку війни: Кіра Рудик проведе офіційні зустрічі з партнерами України

Боротьба на дипломатичному фронті активно розгорнулась 24 лютого. Щодня ведеться масштабна комунікація зі світовими політиками для того, щоб Україна мала потужну підтримку в боротьбі з російською агресією, зазначає голова партії «Голос» Кіра Рудик. Вперше з початку повномасштабного вторгнення народна депутатка вирушила у відрядження за кордон.

«Перше відрядження з початку війни. Прямую на Світовий Економічний Форум у Давосі. Перший пункт  поїздки — Польща. Не вистачить слів, щоб висловити вдячність за тепло та підтримку, яку надають поляки українцям. На пункті в‘їзду — тепла їжа, чай, медична та юридична допомога, безкоштовний зв'язок. Поляки відкрили кордони для нас з перших годин війни. Це просто колосальна робота та підтримка, яку одна нація надає іншій», — прокоментувала лідерка «Голосу». 

Зокрема, у рамках відрядження Кіра Рудик братиме участь  у «YES Dinner | Brainstorming on situation in Ukraine» та «Українського сніданку у Давосі». Також народну депутатку чекає зустріч з Наглядовою радою «Yalta European Strategy», робота з «Alliance of Her Academy», конгрес Alde та інші офіційні зустрічі.

Підписуйся на нашi

ще новини