Поки з країни тікають інвестори, на Банковій думають лише про продовження «банкету», — Андрій Осадчук

Поки з країни тікають інвестори, на Банковій думають лише про продовження «банкету», — Андрій Осадчук

Минулими вихідними команда «Голосу» фактично вмовляла декілька офісів крупних міжнародних компаній, які ще працюють в Україні, припинити «режим евакуації». Такий їх намір був прямо продиктований реакцією на заяву президента про нібито очікуваний державний переворот 1 грудня. Бавлячись словами в протистоянні із своїми політичними опонентами, Зеленський наніс Україні величезний репутаційний удар. Таку думку висловив народний депутат від партії «Голос» Андрій Осадчук.

На думку політика, поки Банкова вирішує внутрішні чвари і ділить сфери впливу, держава остаточно втрачає довіру в очах потенційних інвесторів. Це все точно не про інтереси українців, а про істинні наміри й пріоритети чинної влади: збереження монопольного політичного впливу, який є у них в руках сьогодні.

«Переконаний, що Банкова зараз думає тільки про одне: яким чином продовжити банкет. Як перемогти на наступних президентських виборах. Жодних стратегічних планів розвитку України немає, не йдеться ані про економічний план уряду, ані про підтримку бізнесу, ані про енергетику, ані про коронакризу. Мова тільки про майбутнє Зеленського і його оточення.

На жаль, чинна влада не розуміє, що їй дали мандат довіри в складних політичних умовах. І тому монобільшість мала би щодня доводити тяжкою роботою і чесною комунікацією з людьми, що вона заслуговує на це. Але натомість займає позицію «мені можна, в законі є — маю право, до побачення», — підкреслив Андрій Осадчук.

Оголосивши пресмарафон президент мав шанс хоча би частково повернути довіру до себе і до політики монобільшості в парламенті, але, на жаль, він повністю змарнував цю нагоду і тільки погіршив позиції України і всіх нас з вами.

Підписуйся на нашi

ще новини