Потрібно суттєво збільшити видатки на оборону: Роман Костенко про можливу ескалацію на кордоні з РФ

Потрібно суттєво збільшити видатки на оборону: Роман Костенко про можливу ескалацію на кордоні з РФ

Про накопичення військової техніки з боку Росії неодноразово повідомляли наші міжнародні партнери, а також це підтвердили і в Головному управлінні розвідки Міноборони України. Сьогодні точаться активні дискусії щодо можливої ескалації і повномасштабного вторгнення військ РФ в Україну. За таких обставин необхідно суттєво збільшувати бюджет на оборону, вважає секретар комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, народний депутат «Голосу» Роман Костенко.

«Щоб протистояти агресії Росії, наша армія має бути якісно озброєною. Новітня техніка коштує сотні тисяч доларів, а у випадку ескалації потрібно буде швидко і суттєво наростити озброєння. До того ж, дороговартісною є мобілізація.

Якщо дійсно є загроза, то виникають і відповідні питання до бюджету. Чому не було збільшено видатки на оборону? Очевидним є те, що ситуація на кордонах це загроза номер один, і ми маємо бути готовими і спроможними захистити себе», — наголосив Роман Костенко.

Необхідно пам'ятати, що РФ розуміє виключно мову сили, тому на восьмому році війни недооцінювати очільників Кремля — абсурдно, вважає нардеп.

Підписуйся на нашi

ще новини