Репутація країни — не власність президента, — Кіра Рудик

Репутація країни — не власність президента, — Кіра Рудик

Наслідки безвідповідальних заяв президента про «держпереворот» долатиме не Банкова, а український бізнес і платники податків. Адже щоб переконати інвесторів у тому, що ніякої насильницької зміни влади не відбувається, доведеться саме підприємцям. На цьому цьому наголошує лідерка партії «Голос», народна депутатка Кіра Рудик.

«Репутація країни — не власність президента. Над нею щодня працюють всі українці: підприємці, малий і середній бізнес, інвестори, лікарі, вчителі тощо. Це люди, які вклали величезну кількість сил, грошей в те, щоб в Україну приходили іноземні інвестиції. Зараз це все зупинилось, бо інвестор не розуміє, що коїться: або президент не відповідає за свої слова і говорить казна-що, або у нас дійсно державний переворот», — коментує народна депутатка.

Вирішувати внутрішньо-політичні інтриги не можна за рахунок репутації країни і розкидатись такими заявами, як це зробив президент, — неприпустимо.

«Навіщо він це зробив? Щоб вирішити свої внутрішні політичні задачі за рахунок кожного українця. Це неприпустимо. Перевороту не відбулось, а отже це — брехня, за яку заплатить потім зі своїх податків, з відсутності інвестицій кожен українець. А надскладне завдання переконати іноземний бізнес знову повірити в Україну знову лягає на кожного з нас», — підкреслює лідерка «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини