Рух до включення України до НАТО повинен відбуватися без впливу третіх сторін, — «Голос»

Рух до включення України до НАТО повинен відбуватися без впливу третіх сторін, — «Голос»

Увага і візит генерального секретаря НАТО та Північноатлантичної ради — це хороший і сильний знак для України. Вектор руху у напрямку «Україна—НАТО» є чітким та незмінним з нашого боку. Україна виконує свої зобов’язання і повинна стати гідним членом Альянсу, незважаючи на позицію Росії щодо цього питання.

«Особливо важлива ця підтримка у роки російської агресії та їхнього постійного опору вибору України щодо членства в Альянсі. Позиція партії «Голос» чітка: майбутнє членство України у НАТО — це конституційна норма. Дискусія щодо України повинна вийти за рамки невидимого вето Росії на членство України. Включення до Альянсу має бути чесним процесом: вимогливим, складним, але з чіткими правилами», — наголосила народна депутатка від партії «Голос» Соломія Бобровська.

Сьогодні Україна забезпечує безпеку і стабільність для усієї Європи, стримуючи російські війська на своїй території. При цьому тиск Російської Федерації на Європу відбувається на всіх фронтах, включно з дипломатичним, інформаційним та політичним.

Підписуйся на нашi

ще новини