Сергій Рахманін про виступ Зеленського у парламенті: Я наче потрапив на ХХV зʼїзд КПРС

Сергій Рахманін про виступ Зеленського у парламенті: Я наче потрапив на ХХV зʼїзд КПРС

Володимиру Зеленському пора нарешті усвідомити, що він вже 2.5 роки президент, а не популістичний кандидат на виборах, і побачити, в якій країні він живе. Бо з його виступу виходить, що в різних, а це дуже нагадує зʼїзди компартії СРСР. Так коментує послання президента до Верховної Ради член комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, народний депутат від фракції «Голос» Сергій Рахманін.

«В мене враження, ніби я потрапив на ХХV зʼїзд КПРС, навіть не на ХХVІ. Людина абсолютно відірвана від життя, живе в уявному світі. Людина, яка відповідає в першу чергу за національну безпеку і міжнародні відносини, практично нічого не говорила про зовнішню і внутрішню політику. Це був виступ кандидата в президенти, який просто не знає, що він вже 2.5 роки президент. Ми побачили людину, яка намагається сподобатись», — підкреслив народний депутат.

Заяви Зеленського про переговори з Росією не просто нелогічні на тлі його ж заяв про накопичення сил і засобів ворога на українських кордонах, вони ще й небезпечні.

«Весь досвід довів, що будь-які перемовини з Росією позбавлені шансів. Щонайменше, це помилка. Про державну зраду я говорити не хочу, тому що держзрада відбудеться, якщо справді розпочнуться прямі перемовини і обіцянки, які виходитимуть за межі конституційних повноважень», — говорить Сергій Рахманін.

На думку нардепа «Голосу», президент, мʼяко кажучи, заплутався у своїх повноваженнях. І це проблема для держави.

«Я би на місці президента відкрив Конституцію і уважно прочитав, в чому полягають його обовʼязки і повноваження. Говорити про дороги і економічне зростання — не його повноваження. В межах послання до Верховної Ради, яке передбачає візію на засади зовнішньої і внутрішньої політики, він мав би зосередитись на цьому», — підкреслює нардеп.

Підписуйся на нашi

ще новини