Спротив вдалось подолати і ми отримаємо повноцінну танкову бригаду, — Сергій Рахманін про Leopard

Спротив вдалось подолати і ми отримаємо повноцінну танкову бригаду, — Сергій Рахманін про Leopard

Україна отримає повноцінну бригаду з німецьких танків Leopard. І хоча вони швидше за все будуть дещо різних модифікацій, це дозволить використовувати їх у вигляді броньованого кулака. Так вважає народний депутат «Голосу» Сергій Рахманін.

«Це справді сучасні танки, вони надають нам набагато більше можливостей. І безумовний плюс в тому, що все ж вдалося подолати спротив, який, на жаль, існував. Ми отримаємо повноцінну бригаду. Сучасні танки мають логіку тоді, коли їх можна використовувати у вигляді броньованого кулака, тобто це має бути тактичне з'єднання, тобто бригада», — наголошує народний депутат.

За словами Сергія Рахманіна, попри те, що Україна потребує набагато більше сучасних західних танків, для початку повноцінна бригада — теж непогано.

«Ми можемо говорити про те, що постачання, наприклад, танків Leopard 2 різних модифікацій, буде близьким до 100 одиниць. Умовно кажучи, якби ми отримали Leopard 2 на батальйон чи на два, це б давало нам набагато менше спроможностей, ніж можливість сформувати повноцінну танкову бригаду», — підкреслює представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини