Мажоритарники «Голосу» звітують про зроблене у вересні

Мажоритарники «Голосу» звітують про зроблене у вересні

У фракцію «Голосу» входять три мажоритарні народні депутати. Що вони встигли зробити для виборців своїх округів? Про деякі перемоги вересня розповідаємо у короткому дайджесті.

Галина Васильченко у вересні відстояла частину правок до важливих економічних законопроектів 1053-1 (щодо РРО чи, просто кажучи, «касових апаратів») та 1073 (щодо створення механізму «кешбеку»). Зокрема, вдалося – відтермінувати перехідний період застосування РРО для деяких груп до 1 січня 2021 року, підвищити ліміти і знизити штраф.

У Галини запрацювали 6 громадських приймалень, куди запрошуємо звертатися мешканців 118 округу (та й інших округів теж, якщо у вас не такий кльовий нардеп :)). Вони вже набирають популярності: у вересні опрацьовано 63 звернення.

Наталія Піпа взялася за спорт: у Львові на Сихові має постати сучасний спортивний комплекс. Проте будівництво спорткомплексу триває вже 5 років, тому Наталія провела зустрічі з усіма, хто залучений до будівництва, і розробила «дорожню карту» реалізації цього проекту.

Також депутатка звернулася до Міністерства фінансів з проханням про виділення коштів для важливих об'єктів Львова та 115 округу — реконструкції парку ім. Івана Павла ІІ, приміщення бібліотеки на Червоної Калини, 58 та ремонту підвалу у «Львів Довженко Центрі на Червоної Калини, 81.

Ярослав Рущишин створює львівський обласний осередок «Голосу». «Охочих вступити є багато по всій області. Це дає надію на сильний двигун позитивних змін в регіоні. До праці!» — каже Ярослав.

На фейсбук-сторінці Ярослава можна давати відгуки та пропозиції до законів, які розглядає Комітет з питань економічного розвитку ВР. Також відгуки та інші звернення можна подавати в офлайні у приймальні Ярослава, котра працює двічі на тиждень.

Ярослав опікується збільшенням фінансування театру імені Марії Заньковецької, щоби забезпечити не лише утримання театру, але і його розвиток. Кошти театру потрібні зокрема на капітальний ремонт механічного обладнання головної сцени та реставрацію камерної.

Підписуйся на нашi

ще новини