В Одесі відкрилася громадська приймальня лідерки «Голосу» Кіри Рудик

В Одесі відкрилася громадська приймальня лідерки «Голосу» Кіри Рудик

16 вересня в Одесі розпочала роботу громадська приймальня народної депутатки України, лідерки партії «Голос» Кіри Рудик. Одесити можуть тепер звертатися за допомогою до лідерки політичної сили з питань, які їх найбільше турбують.

Приймальня розташовується за адресою: Французький бульвар 33, Одеська кіностудія, кабінет 116 та працює за попереднім записом.

«Ми прагнемо побудувати країну, де кожен може заробляти, безпечно комфортно жити, мати гарантовані свободи. А для цього необхідно працювати і на рівні парламенту, і на місцевому рівні. Тож дякую нашому одеському осередку та його очільниці Наталі Делієвій за активну громадянську позицію та щиру роботу в інтересах Одеси та одеситів. Я впевнена, що громадська приймальня в Одесі допоможе нам спільно напрацьовувати рішення проблем міста та рухати нашу країну вперед», — заявила Кіра Рудик на зустрічі з представниками Одеської територіальної організації партії.

відкриття 1.jpg

За словами лідерки партії, пріоритет «Голосу» як ліберальної сили — зробити все, щоб спростити життя людей та бізнесу. Це також означає, що держава має адекватно реагувати на виклики.

відкриття 2.jpg

«Уже осінь, черговий локдаун майже неминучий, оскільки влада не була здатна підготуватися до сплеску захворювання та забезпечити достатній рівень вакцинації. Тому зараз ми маємо не заважати тим, хто може працювати, не зупиняти бізнес та промисловість на час локдауну завдяки вакцинації працівників. Також важливо дофінансувати субсидії на цей опалювальний сезон, бо ці зобов’язання держава взяла на себе. І паралельно розробити та запустити Національну програму енергоефективності, щоб стратегічно вирішити питання тарифів. Це те, що стосується кожного українця. Ми розуміємо поточні виклики для України та Одеси. І знаємо правильні відповіді на них», — резюмувала Кіра Рудик.

Підписуйся на нашi

ще новини