«Якщо Аваков залишиться на посаді, у нас тут буде Росія», — Олександра Устінова

«Якщо Аваков залишиться на посаді, у нас тут буде Росія», — Олександра Устінова

Пряма мова Олександри Устінової, народної депутатки фракції «Голосу», членкині комітету ВР з питань правоохоронної діяльності:

— Ми всі сьогодні з цієї трибуни чули про Арсена Авакова і про те, що зараз відбувається в поліції. Ви знаєте, коли я підійшла підписувати постанову про звільнення міністра МВС до колег, я почула, що якщо піде Аваков, то у нас тут буде Росія. Так от я вам скажу, що якщо у нас залишиться Аваков, — от тоді буде Росія!

Вчора головою поліції Вінницької області призначили «сєпара». Людину, яка стояла разом із проросійськими протестувальниками 2 травня в Одесі. Вони стріляли із-за спини цього поліцейського. Ви собі уявіть, що таку людину не посадили, а підвищили! І тепер вона тепер керує Вінницькою обласною поліцією. Це недопустимо в країні, яка воює з Росією! Недопустимо, щоб обласною поліцією керувала людина, яка захищала «сєпарів» під час подій в Одесі 2 травня.

Крім того, якщо ви подивитесь його декларацію, то ви побачите, що це не просто «сєпар», а дуже заможна людина. Перепрошую, — людина з дуже заможною тещею. Ніколи в житті, — ані теща, ані ця людина, — не могли заробити такі статки, працюючи чесно в поліції. Тому я звертаюся сьогодні до кожного! Якщо ви не хоче допустити в своїх регіонах, як в моїй рідній Вінниці, щоб «сєпарів» призначали на посади голів обласної поліції, я вас закликаю підписуватися всіх під відставкою Арсена Авакова. Тому що завтра завтра такі «сєпари» прийдуть у ваші регіони.

Підписуйся на нашi

ще новини