Політика конфіденційності та захисту персональних даних

Політична Партія «ГОЛОС», яка зареєстрована та діє відповідно до вимог чинного законодавства України (далі - «Партія») приймає на себе зобов’язання стосовно захисту персональних даних всіх осіб, які відвідали сайт (далі – «Сайт»), у зв'язку з чим прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання Сайту кожному користувачеві.

Ця «Політика конфіденційності та захисту персональних даних» (далі – «Політика») пояснює, яку інформацію ми збираємо, з якою метою та яким чином забезпечуємо безпеку даних Користувачів сайту. Заповнюючи форму реєстрації на сайті або відвідуючи сторінки сайту, Користувач сайту автоматично приймає умови Політики.

Визначення

Сайт – це сукупність файлів, що розміщені та пов’язані між собою логічною послідовністю, оформлені у вигляді окремих веб-сторінок та доступ до яких здійснюється через мережу

Інтернет за доменним ім’ям: «https://goloszmin.org/».

Користувач сайту – фізична особа, яка зайшла на сайт та стосовно якої, відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”, здійснюється обробка персональних даних.

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Обробка персональних даних – будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

Відвідуючи та реєструючись на сайті, Ви погоджуєтесь з даною Політикою та надаєте згоду на обробку персональних даних та іншої інформації про себе згідно цієї Політики. Відвідуючи та реєструючись на сайт, Ви також підтверджуєте, що ознайомилися з переліком своїх прав як суб’єкта даних згідно зі статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних».

Збір та використання персональних даних

При використанні Користувачем сайту здійснюється обробка даних користувача, а саме:


файли cookie;

ір-адреси;

параметри і налаштування інтернет-браузерів (User-agent).

При відвідуванні Сайту фіксуються всі входи до системи. Інші відомості стосовно трафіку користувача не обробляються і не зберігаються. У будь-якому випадку, коли запитується необов'язкова до надання інформація, користувача буде повідомлено в момент збору такої інформації. Партія збирає дані про статистику відвідування Сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

Обробка персональних даних

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в датацентрі, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатись в базі персональних даних чи окремій таблиці бази даних Сайту.

Цілі використання персональних даних

Партія здійснює обробку тільки тієї інформації, яку Користувач надає добровільно. Ми маємо право на обробку персональної інформації про Користувача, отриманої при його реєстрації на сайті Партії.

Метою обробки Ваших даних є можливість обміну інформацією між Політичною Партією «ГОЛОС» та Користувачем. Отримана нами інформація використовується виключно з метою досягнення мети та цілей визначених Статутом Політичної Партії «ГОЛОС».

Контактні дані (електронна пошта та мобільний номер телефону) ми використовуємо для індивідуального зв’язку з користувачами сайту або відправки автоматичних масових поштових розсилок на електронні адреси користувачів, а також sms повідомлень.

Захист персональних даних

Партія використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, не дивлячись на всі зусилля, ми не можемо гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами регулювання Партії.

Партія забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Поширення персональних даних без згоди Користувача дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються терміном не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.

Згода на обробку інформації

Погоджуючись з Політикою та надавши нам інформацію про себе, Користувач сайту дає згоду на обробку цієї інформації. Але у будь-який час користувач може відізвати свою згоду шляхом видалення облікового запису та зібраних персональних даних на сайті. Для цього необхідно направити запит на електронну пошту info@goloszmin.org зі своєї електронної пошти, що була вказана в обліковому записі при реєстрації на сайті. Зауважте, що після цього ми припиняємо будь-яке подальше отримання інформації від Вас. В такому разі Користувачу необхідно буде пройти повторну процедуру реєстрації на сайті.

Права Користувача

Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» Користувач може звернутись до нас з будь-яким запитанням щодо цієї Політики та відносно Ваших персональних даних, які обробляються нами.

Надання інформації третім особам

Ми робимо все від нас залежне, щоб надати користувачу доступ до ваших особистих даних і/або виправити їх, якщо вони невірні, чи вилучити за запитом Користувача, якщо тільки їх зберігання не вимагається законом або не обумовлено законними діловими цілями.

Ми не надаємо інформацію про Користувача третім особам не інакше як на підставі згоди користувача або відповідної ухвали (рішення) суду.

Зміна Політики

До цієї Політики періодично та без попереднього повідомлення Користувача можуть вноситись зміни та доповнення, у тому числі, при зміні вимог законодавства. У випадку внесення істотних змін до цієї Політики Партією буде розміщено повідомлення на Сайті та зазначено термін набрання цими змінами чинності. Якщо протягом зазначеного терміну Користувач не відмовиться від їх прийняття в письмовій формі, він автоматично погоджується з відповідними змінами Політики. Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.

--> #}
Дякуємо за бажання бути з нами! Просто ЗАРЕЄСТРУЙСЯ і відкрий для себе нові можливості у власному кабінеті змін! Твій персональний QR-код, особисті запрошення на наші події, прохання та повідомлення! Ти зможеш подати заяву на вступ до партії, поїхати у #турзмін і це ще не все! Чекаємо тебе!
Дякуємо всім, хто додав свій голос до ГОЛОСУ справжніх змін. Ми починаємо готуватись до місцевих виборів, запланованих на 2020 рік. Наша мета - створити потужний політичний рух у кожному населеному пункті України. Стань частиною неймовірної команди, яка змінить нашу державу