Попереду — важкі бої, маємо готуватись до всього, — Роман Костенко

Попереду — важкі бої, маємо готуватись до всього, — Роман Костенко

Кожна зі сторін на російсько-українській війні накопичила достатню кількість зброї, тож потрібно готуватись до важких боїв. Також цілком можливі не такі швидкі звільнення територій, як це було з Харківщиною і Херсонщиною. На цьому наголошує народний депутат «Голосу», секретар парламентського комітету з нацбезпеки, оборони та розвідки Роман Костенко.

«Ми звикли міряти великими масштабами: коли звільняли Харківщину і місто за містом швидко опинялось під українськими прапорами, Херсонщину, коли ворог відходив достатньо стрімко. Але може бути такий момент і він уже настає: коли обидві сторони накопичували зброю у дуже великій кількості і зараз може статись так, коли кожні 100 метрів будуть даватись нам високою ціною», — пояснює народний депутат.

За словами Романа Костенка, ми маємо бути готові до важких боїв, але памʼятати: свобода дається саме такою ціною.

«Ми маємо зрозуміти, що попереду важкі бої, попереду можуть бути великі втрати. Тому що звільнення територій, особливо наступ, як би нам не хотілось протилежного, але це важко. Тому ми маємо бути готовими до всього і розуміти при цьому, що тільки боротьба приведе до омріяної свободи», — підкреслює представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини