Вакарчук: «Юлія Тимошенко пропустила або проігнорувала більше 75% голосувань»

Вакарчук: «Юлія Тимошенко пропустила або проігнорувала більше 75% голосувань»

В ефірі програми Свобода слова на ICTV лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук згадав свій діалог із Юлією Тимошенко. «Я запитав у Юлії Володимирівни, чи готова їх фракція, в разі проходження в парламент, підтримати ініцативу Голосу щодо позбавлення мандату за прогули. Вона погодилась і зазначила, що є дуже дисциплінованою депутаткою. Ми перевірили. Юлія Тимошенко пропустила або проігнорувала більше 75% голосувань», — розповів Вакарчук.

«Сподіваюсь, якщо вони пройдуть в новий парламент і підтримають нашу пропозицію, то вирішать питання власної дисципліни. Інакше Юлія Володимирівна пробуде там не більше однієї сесії, а потім вимушена буде скласти мандат», — сказав Вакарчук.

На його думку, нова політика — це не про нові або старі обличчя, а про нові підходи до парламентаризму. «До речі, декого з моєї команди часто звинувачують в тому, що вони працювали зі старими політиками. Вони працювали в уряді реформаторів, але пішли звідти саме тому, що були не згодні працювати за чужими правилами та в чужих командах. Зараз у нас велика потужна команда людей, яка готова працювати на будь-яких позиціях, в тому числі урядових, щоб змінювати країну», — сказав Вакарчук.

Підписуйся на нашi

ще новини