США продовжують підтримувати Україну і в боротьбі проти Росії, і в боротьбі за реформи, — Кіра Рудик

США продовжують підтримувати Україну і в боротьбі проти Росії, і в боротьбі за реформи, — Кіра Рудик

Результат зустрічі президентів США і України в цілому позитивний. США продовжують підтримувати Україну і в боротьбі проти Росії, і в боротьбі за реформи. Але для плідної співпраці владі необхідно дотримуватися взятих на себе зобов'язань. Про це заявила голова партії «Голос» Кіра Рудик.

«Щоб підтримка Сполучених Штатів не була марною, ми маємо виконувати план реформ, закріплений у спільній заяві. А в ньому про необхідність реформи СБУ, прозоре призначення голови САП та директора НАБУ, посилення відповідальності за дискримінацію, завершення судової реформи та її виконання, реформа корпоративного управління, захист НБУ, зміни до фінансового законодавства та забезпечення перевірки інвестицій», — наголосила лідерка «Голосу».

Частина цих кроків є також необхідною для наступного траншу МВФ, підкреслила вона. Тому можна розраховувати, що найближчим часом необхідні закони розглядатиме парламент. Але варто пам’ятати головне — всі ці реформи потрібні в першу чергу Україні, українській економіці та кожному українцю, хто хоче безпечно жити та заробляти.

Плани та задачі цілком зрозумілі, і попереду багато роботи, резюмувала Кіра Рудик.

Підписуйся на нашi

ще новини