Безпека в Чорному морі — важлива для України і всього світу, — Кіра Рудик

Безпека в Чорному морі — важлива для України і всього світу, — Кіра Рудик

Шляхи убезпечення судноплавства у Чорному морі та нагальну ситуацію з підтримки України обговорювали під час Black Sea Security Forum у Одесі. Участь в заході взяла також команда «Голосу»: лідерка партії Кіра Рудик, народні депутати Роман Костенко та Юлія Клименко.

«Питання безпеки в Чорному морі — сьогодні одне з головних. Це і вирішення продовольчої кризи для світу, і наші валютні надходження від експорту. При цьому форуму — майданчик для дипломатів з багатьох країн, де можна обмінятись думками, знайти розуміння, налагодити майбутню співпрацю та скоординувати кроки для того, щоб Україна перемогла», — акцентувала лідерка «Голосу».

На полях Black Sea Security Forum були зустрічі з багатьма політиками та дипломатами, зокрема з колишнім премʼєр-міністром Австралії Тоні Ебботом, шведською парламентаркою Margareta Cederfelt, естонським політиком Indrek Saar та дослідником і науковцем Robert Hamilton.

«Такі дискусії демонструють, що друзів України набагато більше — тільки потрібно їх шукати і налагоджувати контакти», — резюмувала Кіра Рудик.

Підписуйся на нашi

ще новини