Безвідповідальні заяви про «держпереворот» ведуть до відтоку інвестицій з країни, — Андрій Осадчук

Безвідповідальні заяви про «держпереворот» ведуть до відтоку інвестицій з країни, — Андрій Осадчук

Заява президента про держпереворот була вдалою з точки зору шоу-індустрії. А от з точки зору державної політики виглядає так, наче людина, яка обіймає посаду президента, геть не усвідомлює наслідків своїх дій. Така заява була ударом по нашій і так, м’яко кажучи, не дуже міцній державній репутації. Таку думку висловив народний депутат від партії «Голос» Андрій Осадчук.

«Команда «Голосу» постійно повторює: державі треба демонструвати стабільність, повагу до правил, до верховенства права. Тому що нам потрібні інвестиції. Без іноземних інвестицій Україна позбавлена шансу на розвиток, ми недоінвестовані катастрофічно. Але про які іноземні інвестиції і нові робочі місця можна казати, коли президент всьому світу оголошує: «друзі, у нас 1 грудня держпереворот», — наголошує Андрій Осадчук.

Народні депутати «Голосу» спілкувалася з низкою провідних іноземних компаній і переконували їх не виїжджати з України. Тому що у них є протоколи, які свідчать: якщо хтось з вищих посадовців держави оголошує про державний переворот, треба згортати бізнес.

Тобто у вирі внутрішньополітичної боротьби влада наносить велику шкоду державі, водночас говорячи гучні слова про те, як прекрасно ми всі будемо жити, підкреслив Осадчук.

Підписуйся на нашi

ще новини