Будь-які переговори з рф мають бути погоджені з українським народом, — Юлія Клименко

Будь-які переговори з рф мають бути погоджені з українським народом, — Юлія Клименко

Починаючи риторику про можливі переговори з росією, слід памʼятати, що в жодному разі не має йти мова про капітуляцію України. На цьому наполягає народна депутатка «Голосу» Юлія Клименко.

«Між мирними переговорами і капітуляцією є велика різниця. Сподіваюсь, що і президент, і його команда це розуміють. Оскільки саме вони працюють над ідеєю мирних переговорів, то і мають усвідомлювати, що Україна не прийме капітуляцію. Більш того, РНБО ухвалило рішення про те, що переговори з рф неможливі і це рішення було введено в дію указом президента», — деталізує народна депутатка.

Крім того, будь-які умови мирних переговорів мають бути погоджені і прийняті українським суспільством, інакше наслідки будуть катастрофічні.

«Це повинні бути саме мирні переговори на умовах України, а не капітуляція. Основне, щоб результат переговорів і мирні домовленості не робилися за спиною українського народу, а були з ним погоджені і прийняті в суспільстві. Інакше це буде мати серйозні наслідки в майбутньому», — підкреслює політикиня.

Підписуйся на нашi

ще новини