Це не жарти: Андрій Осадчук застеріг владу від пасивної реакції на загрозу з боку РФ

Це не жарти: Андрій Осадчук застеріг владу від пасивної реакції на загрозу з боку РФ

Росія продовжує нагнітати ситуацію на кордонах України. Факт небезпеки й можливої ескалації днями підтвердили одразу кілька держав світу — міжнародні лідери занепокоєні й активно висловлюють свою підтримку Україні не тільки словами, а й конкретними діями. Захід, незважаючи на купу внутрішніх протиріч, об’єднується в протидії московскій агресивній поведінці, чого не скажеш про українську владу. Зеленський досі зайнятий боротьбою з опозицією: у своїх коментарях щодо національної безпеки президент говорить речі, що протирічать одна одній, й скоріше сіє паніку ніж об'єднує і мотивує націю. Про це заявив заступник голови партії «Голос», народний депутат Андрій Осадчук.

«Президент Зеленський три місяці фактично заперечував всі заяви Заходу щодо нової загрози з боку Росії. Говорив, що це нагнітання паніки й брехня. Але події останніх днів, коли міжнародні партнери вже діями почали висловлювати своє занепокоєння (масово надавати Україні додаткове озброєння), доводять, що Зеленський знову показав запізнілу реакцію.

І навіть, коли всім ясно, що це не жарти, його риторика досі алогічна. У своєму зверненні до українців, він ніби говорив з малими дітьми, які нічого не розуміють. Замість заспокоїти — посіяв більше паніки. А в той самий момент в інтерв’ю «The Washington Post» озвучив кардинально інші заяви», — наголосив Андрій Осадчук.

Захід об’єднався і готовий захищати Україну. Вже рік, як президентом США є Джозеф Байден — найбільш проукраїнський американський лідер в історії. Зараз є безліч можливостей зміцнити стосунки зі світовими лідерами й заручитися надійною підтримкою України, проте влада нівелює їх. Зеленський не дотримується своїх обіцянок й демонструє байдужість до питань національної безпеки.

Партія «Голос» вимагатиме впровадження ключових реформ та реального підсилення армії і територіальної оборони в період загострення.

Підписуйся на нашi

ще новини