Час емоційних рішень пройшов. Робота на міжнародній арені має стати системним топ-пріоритетом, — Андрій Осадчук

Час емоційних рішень пройшов. Робота на міжнародній арені має стати системним топ-пріоритетом, — Андрій Осадчук

Україна має зосередити максимум ресурсів і зусиль на роботі на міжнародній арені, бо зараз ситуація на цьому полі діяльності дедалі ускладнюється, і це має пряме відображення на нашій здатності надалі протистояти агресії росії. Так вважає народний депутат «Голосу» Андрій Осадчук.

«Ми маємо ставити собі питання: чи все ми зробили як країна, щоб відстояти і захистити свій інтерес як в США, так і в ЄС для отримання допомоги, без якої ми не здатні далі продовжувати війну? На мою думку, відповідь на це питання — ні. Ми багато чого не робили, робили неправильно, робили невчасно. А, очевидно, нам ще воювати досить довго і питання консолідації західних еліт і громадськості було і залишається пріоритетним на порядку денному нашої зовнішньої політики», — констатує народний депутат.

За словами Андрія Осадчука, влада має розуміти відповідальність за те, що відбувається у зовнішній політиці.

«Робота на міжнародній арені має бути нашим пріоритетом. Зараз вона в значній мірі монополізована командою президента. Тому вони мають розуміти, що несуть всю відповідальність за стан справ в цій роботі, від якої прямо залежить шлях і ціна перемоги», — підкреслює представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини