ДБР закриває рота тим, хто критикує владу, але не чіпає справ, які стосуються Зе-друзів, — Кіра Рудик

ДБР закриває рота тим, хто критикує владу, але не чіпає справ, які стосуються Зе-друзів, — Кіра Рудик

Державне бюро розслідувань, яке має займатись справами вищих посадових осіб, насправді працює виключно проти тих, хто критикує владу. Наприклад, проти «Голосу» як опозиційної сили справу ведуть за інформацією з соцмереж, а наших депутатів викликають на допити як свідків. Про це повідомила лідерка партії «Голос» Кіра Рудик, яку виклали в ДБР.

«Вперше в житті я йду на допит в ДБР як свідок. Справа стосується діяльності партії «Голос», яку відкрили, як кажуть самі слідчі, за інформацією в соцмережах про те, що є, можливо, питання до господарської діяльності партії. ДБР так і не дослідило, що відбулось зі спецоперацією по «вагнерівцях», так і не знайшло відео ДТП зі «слугою» Трухіним, не зʼясувало, хто дав наказ відкривати провадження проти журналістів, які задавали незручні запитання президенту. Зате Бюро активно взялось за опозицію», — наголосила лідерка «Голосу».

Той факт, що ДБР перетворилось на ручну репресивну машину Зе-команди, бачать і міжнародні партнери.

«ДБР систематично намагається закрити рота тим, хто критикує владу. Це вже ні в кого не викликає сумнівів. Найгірше, що це вже не викликає сумнівів у наших міжнародних партнерів. Вони так само задають питання: що відбувається всередині країни? Чому переслідують журналістів? Чому немає єдності серед влади і опозиції, хоча це такий прекрасний шанс для того, щоб відкинути політичні амбіції і боротися з єдиним ворогом, який у нас є», — обурюється народна депутатка.

Підписуйся на нашi

ще новини