Друге народження «Голосу», — Кіра Рудик про попередні підсумки місцевих виборів

Друге народження «Голосу», — Кіра Рудик про попередні підсумки місцевих виборів

Головний результат місцевих виборів для партії «Голос» — вони фактично стали другим народженням як політичної сили з потужним представництвом у місцевих радах по всій країні. Про це заявила голова партії «Голос» Кіра Рудик, коментуючи попередні дані паралельного підрахунку голосів.

«Представники нашої партії в ТВК зараз завершують паралельний підрахунок, і вже очевидно, що депутати Голосу зайдуть до місцевих рад у всіх регіонах країни — від Львівщини до Донеччини, від Київщини до Херсонщини. «Голос» — молода партія, яка дотепер мала лише фракцію у Верховній Раді та регіональні осередки. Зараз ми маємо депутатів у радах усіх рівнів.

Дуже важливо, що патріотичні громадяни, для яких корупція всередині країни — це така ж національна зрада як і капітуляція перед Росією, тепер мають представників своїх інтересів і у парламенті, і в місцевих радах. Ми вірні Україні, і ми не дамо обкрадати українців — саме це відрізняє нас від інших партій та політиків старої генерації».

Також Кіра Рудик повідомила, що остаточні результати паралельного підрахунку голосів представників партії в ТВК стануть відомі 27-28 жовтня.

Підписуйся на нашi

ще новини