Дубенська міськрада підтримала ініціативу місцевого «Голосу» про фінансову допомогу онкохворим

Дубенська міськрада підтримала ініціативу місцевого «Голосу» про фінансову допомогу онкохворим

«Голос.Дубно» допоміг місцевому Центру первинної медико-санітарної допомоги отримати додаткове фінансування. Медики повідомили про потреби онкохворих пацієнтів. Депутатам вдалося ініціювати й отримати підтримку колег щодо рішення про виділення коштів у розмірі майже 70 тис. грн. Про це повідомила депутатка «Голосу» у Дубенській міській раді Мирослава Піддубник.

«Директор Дубенського Центру первинної медико-санітарної допомоги Наталя Защик звернулася до депутатів місцевої ради від партії «Голос» із проханням посприяти у вирішенні питання про забезпечення медичним обладнання онкохворих пацієнтів. Ці люди мають щоденну гостру потребу у компенсації функцій ушкоджених органів, але фінансово не в змозі взяти на себе такі витрати», — зазначила Мирослава Піддубник.

Депутати від партії «Голос» Дубенської міської ради Віктор Андрощук та Мирослава Піддубник підготували депутатський запит та проект відповідного рішення міської ради. Питання винесли на сесію міськради. Його одноголосно підтримали всі депутати.

«Рішенням №923 до кінця року для потреб онкохворих пацієнтів було виділено необхідну суму — понад 67 тис. гривень. Це рішення дуже важливе, адже покращить фінансове забезпечення місцевого Центру ПМСД на Рівненщині та сприятиме соціальній адаптації хворих, їх інтеграції у суспільство та покращення якості їх життя», — підкреслила Мирослава Піддубник.

Підписуйся на нашi

ще новини