Ефективність рекрутингу залежить від послідовної комунікації з суспільством, — Сергій Рахманін

Ефективність рекрутингу залежить від послідовної комунікації з суспільством, — Сергій Рахманін

Проблема комунікації з суспільством на тему залучення до лав війська провалена. Наслідком цього є невисокі показники рекрутингу. Про це говорить народний депутат «Голосу», член комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Сергій Рахманін.

«Рекрутинг ніколи не замінить мобілізації. Але він може її посилити. Мобілізаційні плани неможливо виконати винятково за рахунок добровольців. Але їх точно може бути більше. Проблема відома – відсутність нормальної комунікації з боку влади. І ця проблема не вирішується.

Ефект від роботи рекрутингових центрів, створених при адміністраціях — поки мізерний. Тому що комунікація максимально наближена до нульової, і це проблема. Має бути чітка комунікація, і активна, креативна агітація», — заявив нардеп.

За словами Сергія Рахманіна, досі питання взаємодії та інформування суспільства про рекрутинг і його переваги на низькому рівні.

«Є окремі бригади, які дуже активно, навіть по-творчому агресивно, залучають до себе рекрутів. І в них співставні попит і пропозиція, але це винятки, а не правила», — резюмував Сергій Рахманін.

Підписуйся на нашi

ще новини