«Геніальні» перемовники Банкової завели країну у глухий кут, — Ярослав Железняк

«Геніальні» перемовники Банкової завели країну у глухий кут, — Ярослав Железняк

Зовнішньополітична діяльність Банкової призвела до того, що Україна зараз опинилась у найгіршому з усіх можливих сценаріїв. Так коментує безпекову кризу народний депутат «Голосу» Ярослав Железняк. За його словами, найімовірніше Київ будуть змушувати виконувати Мінські домовленості.

«Перемовники з Офісу президента, в першу чергу Андрій Єрмак, настільки «геніально» провели перемовини, що ми прийшли до найгіршого сценарію. Протягом трьох років влада кожні пів року змінювала свою позицію по Мінських домовленостях. І тепер вже ні для кого не є сюрпризом, що країна опинилася в глухому куті», — наголошує голова фракції.

І все тому, що влада банально не має стратегії вирішення конфлікту на українському Сході, а слухати інші політичні сили не хотіла і не хоче.

«У Банкової від самого початку не було ніякої стратегії. У 2019 році мій колега, народний депутат «Голосу», Сергій Рахманін презентував план холодної деокупації. Він зустрівся з президентом з цього приводу, але, на жаль, будь-який план від опозиційних сил не цікавив главу держави. І тоді прозвучало, що у них є якийсь свій план і знання, як його реалізовувати. Вони начебто мали показати результат. Ну от ми і бачимо його через 3 роки», — констатує представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини