«Голос» йде у Верховну Раду на довиборах на Донеччині

«Голос» йде у Верховну Раду на довиборах на Донеччині

Партія «Голос» представила кандидатку у народні депутати, яка балотуватиметься в одномандатному окрузі № 50 на Донеччині. Від «Голосу» на проміжних виборах до Верховної Ради України балотуватиметься Юлія Гакова.

Юлія Гакова є керівницею Донецької обласної територіальної організації партії «Голос». Під час виборчої кампанії на місцевих виборах Юлії з командою вдалося організувати роботу осередку та показати якісний результат: кандидати від «Голосу» пройшли до Дружківської, Новогродівської та Добропільської міських рад.

Проміжні вибори до Верховної Ради відбудуться 28 березня 2021 року.

Пряма мова

Юлія Гакова, кандидатка у народні депутати від партії «Голос» в одномандатному окрузі № 50 на Донеччині:

— Наша партія прийняла рішення висувати свого кандидата в одномандатному окрузі № 50 у Донецькій області. Для мене честь, що саме моя кандидатура представлятиме «Голос» на цих проміжних виборах.

Ми дуже добре розуміємо усі складності, які можуть виникнути під час кампанії на нашому окрузі. Але я впевнена, що «Голос» зможе якісно провести цю виборчу кампанію та показати свою присутність у цьому регіоні.

Я народилася, живу і розвиваю свій бізнес у Краматорську. Я знаю проблеми людей у цьому регіоні та готова допомагати їх вирішувати. Я зможу достойно представляти інтереси Донеччини у парламенті.


Довідка:

Юлія Гакова отримала освіту у Донбаській державній машинобудівній академії у Краматорську за спеціальністю менеджмент організацій. У 2003-2004 роках працювала на ВАТ «Краматорський завод важкого верстатобудування». З серпня 2004 року до грудня 2011 року займала різні позиції в Державній податковій інспекції у Краматорську. У 2011-2013 роках робота у Пенсійному фонді, у 2014-2016 роках у Донецькій обласній державній адміністрації. З квітня 2016 року Юлія Гакова є керівницею проектів у ГО «Центр розвитку майбутнього», обласною координаторкою зі зв’язків з державними органами влади та ЗМІ проекту «Відкривай Україну», бізнес-тренером у проектах USAІD. Паралельно з громадською діяльністю Юлія розвиває свій бізнес – компанію 3D.FARM.

Підписуйся на нашi

ще новини