«Голос» презентував Національний план у 12 областях, попереду — його втілення у Раді

«Голос» презентував Національний план у 12 областях, попереду — його втілення у Раді

Побороти коронавірус, посилити національну безпеку, провести повноцінну судову реформу та впровадити екологічний «зелений курс» — «Голос» завершив всеукраїнський тур з презентацією стратегічних цілей у регіонах.

Під час туру народні депутати розповіли про Національний план «Голосу» у 25 містах — від Львова до Покровська, зустрічалися з місцевими осередками, слухали проблеми громад та спілкувалися з представниками бізнесу.

Пряма мова

Кіра Рудик, голова партії «Голос», народна депутатка:

— Усього за півтора роки у парламенті «Голос» виконав понад третину своїх обіцянок. А за останній місяць наша команда відвідала 12 областей та презентувала Національний план «Голосу» у 25 містах!

Наш тур — це зустрічі з сотнями громадян по всій країні, під час яких ми розповіли, як розв’язати проблеми українців у регіонах. Вирішення основних болючих проблем закріплене в Національному плані «Голосу» на 2021 рік. Ми щодня рухаємося за цим Планом і готові максимально конструктивно співпрацювати з місцевою та центральною владою для його подальшого виконання. Попереду — багато роботи у парламенті, щоб втілити всі плану «Голосу» на законодавчому рівні.

Підписуйся на нашi

ще новини