«Голос» розпочав роботу над планом розвитку кожного району Києва. Наступний крок – публічні обговорення

«Голос» розпочав роботу над планом розвитку кожного району Києва. Наступний крок – публічні обговорення

Міський осередок партії «Голос» визначив координаторів у всіх районах Києва та пріоритети роботи. На вихідних ця команда презентувала своє бачення розвитку районів, визначивши можливі зони росту та розвитку.

Серед них – проект доступності міста для всіх категорій населення, розробка бачення комфортного та сучасного громадського транспорту, захист зелених та історичних зон столиці від незаконної забудови.

Наступний етап роботи координаторів у громадах: зустрічі з мешканцями, лідерами місцевих громадських організацій та груп впливу. Під час публічних діалогів визначать більш конкретні проблеми та пропозиції щодо їхнього вирішення.

Представлені на вихідні команди стануть справжніми драйверами змін у столиці. Саме координатори просуватимуть реалізацію інфраструктурних проектів, проектів спрямованих на зміни житлово-комунального господарства, екології, інклюзивності та привабливості Києва для мешканців та туристів.

Також відбулося знайомство районних активів з міським осередком партії та її керівником, народною депутаткою України Кірою Рудик.

Пряма мова народної депутатки від фракції «Голосу», голови Київської міської партійної організації Кіри Рудик:

– Сьогодні ми зібрали класну команду координаторів – однодумців, людей, які живуть у Києві і бачать справжні проблеми на місцях. Ці люди прийшли не з вулиці. У них за плечима великий досвід роботи з європейськими проектами, з громадським бюджетом участі, в ІТ, волонтерами в АТО, в галузі права та урбаністиці. Для кожного з нас спільна робота буде новим викликом – прекрасним шансом проявити себе і досягти реальних змін в Києві!

Ми запрошуємо всіх небайдужих киян до відкритої розмови та висловлення своїх конструктивних пропозицій змін. Ми готові реалізовувати здорові ініціативи знизу, тому вже організовуємо зустрічі координаторів районів зі спільнотами активістів. Незабаром плануємо велику зустріч, де зможемо систематизувати всі ці ідеї та пропозиції.

Приєднатися до команди «Голосу» та запропонувати свої пропозиції змін можна через електронну форму на сайті https://kyiv.goloszmin.org/application.

2Z4A0796.jpg

Підписуйся на нашi

ще новини