«Голос» вже виконав 35% обіцянок і в 2021 просунеться ще далі, — Кіра Рудик

«Голос» вже виконав 35% обіцянок і в 2021 просунеться ще далі, — Кіра Рудик

Попри сильну негоду, презентація Національного плану «Голосу»-2021 у Львові стала найбільшою подією першого етапу всеукраїнського туру, що триває цього тижня. Депутати «Голосу» знайомлять людей у регіонах з планами партії та дізнаються їхнє бачення щодо пріоритетів.

За півтора роки роботи в парламенті «Голос» виконав третину обіцянок, які партія давала у своїй програмі у сфері економіки, фінансів, антикорупції, правосуддя та інших напрямків. На 2021 рік «Голос» визначив для себе чотири пріоритети і не збавлятиме темп.

Пряма мова

Кіра Рудик, голова партії «Голос», народна депутатка України:

— У 2021 році перший пріоритет — подолання ковіду в умовах, коли влада не здатна зробити це самотужки. Далі — рівні правила для всіх: це і судова реформа, бо без чесних судів зміни на краще в Україні просто неможливі, і покращення бізнес-клімату, і технологізація економіки, що значно ускладнить життя корупціонерам. Наступний пріоритет — безпека країни і залучення сильних стратегічних партнерів для перемоги над ворогом. І, нарешті, «зелений курс» — це про якість повітря, яким ми дихаємо, і води, яку п’ємо.

Ми проактивно будемо працювати разом з партійцями над тим, щоб виконати пункти цього плану. І хочемо познайомити з ним якомога більше людей і зібрати якомога більше цінних думок та ідей про його ефективне виконання.

За минулі півтора роки партія «Голос» виконала 35% своїх програмних обіцянок. А в 2021 році ми просунемося ще далі.

Підписуйся на нашi

ще новини