«Голос» за професійний, а не квотний принцип керування комітетами ВР

«Голос» за професійний, а не квотний принцип керування комітетами ВР

Ключовим у визначенні структури управління новим парламентом та у призначенні ефективних керівників парламентських комітетів має бути професіоналізм, а не будь-які політичні квоти.

За цим принципом партія «Голос» може запропонувати компетентних очільників кількох важливих напрямків роботи нової Ради, де сьогодні вперше збирається підготовча депутатська група.

Наші фахівці здатні кваліфіковано керувати комітетами, до предметів відання яких належать питання правосуддя, національної безпеки і оборони, економічної політики, антикорупції, медицини, освіти, цифровізації, прав людини і реінтеграції окупованих територій, а також регламентним комітетом.

«Команда «Голосу» прийшла до парламенту добре підготовленою і готова брати на себе відповідальність як за щоденну депутатську роботу, так і за стратегічні перспективи. Разом з тим, ми усвідомлюємо можливості парламентської більшості та їх відповідальність за призначення керівництва комітетів», — заявив голова партії Святослав Вакарчук.

Партія «Голос» пропонує за таким самим принципом підійти і до формування уряду. Час формальних квот і політичних торгів має залишитись в минулому, успішне майбутнє за професійним підходом.

Підписуйся на нашi

ще новини