«Голос» змінюватиме політику разом з громадськими організаціями

«Голос» змінюватиме політику разом з громадськими організаціями

21 червня 2019 — Партія «Голос» підтримала Порядок денний встановлення справедливості — перелік вимог громадянського суспільства до наступного парламенту. Відповідні наміри та рішення є у політичній програмі «Голосу».

Вимоги встановити реальну, а не декларативну справедливість в Україні висунули 18 громадських організацій, чиї представники прийшли на зустріч з командою «Голосу».

«Я впевнений, що ми зможемо реалізувати це спільно, бо у нашій програмі прописані усі вимоги, які висувають активісти: забезпечити належну реформу судової системи, прокуратури, поліції, перезавантажити частину антикорупційних органів, повернути відповідальність за незаконне збагачення, позбавити СБУ невластивих функцій та багато інших», — сказав на зустрічі заступник голови партії «Голос» Ярослав Юрчишин.

У програмі зафіксовано співзвучне розуміння і рішення для усіх визначених громадськими активістами проблем: від реформи правосуддя до медичних закупівель.

Встановленню справедливості в Україні присвячений найперший розділ політичної програми «Голосу».

«Українцям потрібні судді, яких поважають за професійність, чесність і принциповість, а не впливовість і заможність. Ми перезавантажимо судову систему — нарешті по-справжньому, а не косметично. Ми не зупинимось, поки прокурори та поліцейські не почнуть захищати людей від злочинів, а не злочинців — від гніву людей. Ми хочемо бачити, як в тюрму сідають корупціонери за вкрадені мільярди, а не прості люди за сфабрикованими справами. І сповнені політичної волі, щоб це стало реальністю», — йдеться у преамбулі розділу.

Підписуйся на нашi

ще новини