Кіра Рудик зустрілась з Ненсі Пелосі щодо конфіскації російських активів: «Нам потрібен крок вперед»

Кіра Рудик зустрілась з Ненсі Пелосі щодо конфіскації російських активів: «Нам потрібен крок вперед»

Лідерка «Голосу», народна депутатка Кіра Рудик попросила спікерку Палати представників США Ненсі Пелосі про публічну підтримку конфіскації російських активів на користь України. Про це йшлося на зустрічі української народної депутатки з американською політикинею у Вашингтоні.

«Зараз у США, за різними оцінками, є близько $300 млрд Центробанку рф. Ці гроші потрібні Україні. Публічна підтримка такого лідера як Ненсі Пелосі — це сигнал тим країнам, які потенційно можуть напасти на своїх сусідів (наприклад, Китай), що буде з їх активами», — прокоментувала зустріч лідерка «Голосу».

Спікерка Палати представників США відома своєю підтримкою України. Зокрема, Ненсі Пелосі виступила з заявою про те, що росію необхідно визнати державою-спонсором тероризму.

«Конфіскація російських активів на користь України — важка справа і тут потрібні потужні союзники. Ненсі Пелосі — одна з таких. Вона вже чемпіонка з підтримки України і справжній наш друг. Ми з командою останні три місяці займаємось питання конфіскації російських грошей на користь України. Ми вважаємо, що платники податків наших партнерів не мають платити за відновлення зруйнованого путіним, за це мають платити росіяни. І ми сподіваємось на підтримку Ненсі Пелосі», — наголосила Кіра Рудик.

Підписуйся на нашi

ще новини