Кіра Рудик зустрілась з жінками-лідерками Івано-Франківщини

Кіра Рудик зустрілась з жінками-лідерками Івано-Франківщини

Єднання довкола наближення перемоги — спільне для усіх українок і вони вже показали, що можуть робити неймовірні речі. А маючи нові знання та інструменти лідерки громад та громадських організацій здатні вивести свою роботу на новий рівень. На цьому наголосила народна депутатка лідерка партії «Голос» Кіра Рудик під час поїздки до Івано-Франківщини.

«Неймовірна зустріч з лідерками місцевого самоврядування та громадськими активістками Івано-Франківщини. Це ті жінки, які розвивають громади, допомагають внутрішньо переміщеним українцям (а таких тут понад 123 тисяч), облаштовують освіту, реінтеграцію ветеранів, оздоровлення та реабілітацію поранених захисників і захисниць», — поділилась враженнями народна депутатка.

Під час зустрічі обговорили жіночі ініціативи під час війни, підвищення потенціалу місцевих громад, налагодження освітнього процесу, міжнародний діалог. Також Кіра Рудик презентувала жіночу академію політичного лідерства «The Alliance of Her Ukraine Mission 2024».

«Спільне для кожної з них — вони хочуть бути корисними і знають як це зробити: як залучити більше волонтерів, як знайти міжнародну допомогу, як підтримати розвиток бізнесу чи інтеграцію нових членів громади. Наша мета — допомогти жінкам-лідеркам у їх діяльності. Адже вони вже зробили чимало, а маючи усі необхідні знання та інструменти — зроблять ще більше», — наголосила лідерка «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини