Київрада створила контрольні комісії по стану укриттів і використанню бюджетних коштів, — Зоя Ярош

Київрада створила контрольні комісії по стану укриттів і використанню бюджетних коштів, — Зоя Ярош

Стан укриттів Києва та пріоритетність використання бюджетних коштів на період воєнного стану зʼясовують дві тимчасові контрольні комісії, які створені столичною міською радою. Про це повідомила депутатка Київради від фракції «Голос» Зоя Ярош.

«Завищення цін на ремонти укриттів, а в деяких районах невикористання тих коштів, які були виділені. З цього питання у нас створена одна тимчасова контрольна комісія. Її робота стосується саме облаштування укриттів. І ще одна тимчасова контрольна комісія стосовно використання бюджетних коштів у воєнний час і формування пріоритетів використання міського бюджету у воєнний період», — розповіла представниця «Голосу».

Також, за словами Зої Ярош, стосовно скандальних витрат коштів по певних випадках вже працюють правоохоронці.

«Що стосується конкретних скандалів з овочерізками і барабанами для укриттів, то окремо викликались працівники Дніпровської РДА, які розповідали про необхідність барабанів для роботи освітніх закладів. Так само стосовно овочерізок. До цієї закупівлі виникли питання і вже зареєстровано кримінальне провадження», — акцентувала депутатка Київради.

Підписуйся на нашi

ще новини