Команда «Голосу» продовжує інституційну розбудову партії: нові осередки, оновлений Секретаріат, Економічна стратегія

Команда «Голосу» продовжує інституційну розбудову партії: нові осередки, оновлений Секретаріат, Економічна стратегія

Ключове завдання партії «Голос» — захищати інтереси своїх виборців та всіх українців. На національному та регіональному рівні партія концентрується на системному розвитку економіки, боротьбі з коронавірусом, захисті від агресора, судовій реформі. Саме тому команда «Голосу» продовжує інституційну розбудову партії. Про це заявила лідерка партії Кіра Рудик.

«Після успішної кампанії на місцевих виборах команда «Голосу» збільшилася на 350 депутатів місцевих рад, з початку 2021 ми значно розширили мережу своїх регіональних осередків — ми продовжуємо розвиток та розбудову партії.

Весною (2021 року, — ред.) прихильники партії створили дієздатні осередки у Луганській, Сумській, Запорізькій, Миколаївській областях, а також Кримський осередок. Крім того, підсилення отримали осередки у Дніпропетровській, Чернівецькій, Волинській та Херсонській областях. Таким чином, «Голос» має осередки в 24 областях, місті Київ та Кримський осередок, який тимчасово розміщено в Одесі», — повідомила лідерка партії.

За останні два місяці значно посилено регіональний відділ та комунікації партії для більш якісного зворотного зв'язку з виборцями, ведеться робота над удосконаленням Статуту. Статутна комісія, створена Політрадою після попереднього з'їзду, опрацьовує вчасно надані партійцями пропозиції до Статуту для його оновлення і демократизації на наступному з'їзді партії, що відбудеться у липні. Крім того, партія почала розробку Економічної стратегії для України.

«З 1 червня депутати фракції у Верховній Раді, Стратегічний та Програмний департаменти партії, провідні експерти та бізнес-асоціації почали розробку Економічної стратегії «Голосу» для країни, що базується на Плані партії-2021 та програмі «Голосу». Стратегія має відповісти на питання, як перейти від виживання та постійної боротьби з кризою до інноваційного технологічного екологічного розвитку України», — пояснила Кіра Рудик.

Партія «Голос» продовжує свою розбудову як ліберальна політична сила, що бачить Україну на євроатлантичному шляху системних ринкових реформ. Приєднуйтесь до команди!

Підписуйся на нашi

ще новини