Кожна зміна мети окупантів означає, що попередня не була досягнута, — Василь Попатенко

Кожна зміна мети окупантів означає, що попередня не була досягнута, — Василь Попатенко

Жодна з поставлених стратегічних цілей росіян у війні не була реалізована і тому вони постійно ставлять нові, менші, однак і їх не досягають. На цьому наголошує депутат Київради від фракції «Голос» Василь Попатенко.

«Ми бачили вже щонайменше чотири зміни цілей для росвійськ. Спершу вони починали з наступу по всіх фронтах: з Півдня, Півночі і Сходу, потім їм довелося обмежитися намірами оточити наше угруповання на Сході. Це теж не вдалося. Зараз вони зосередилися на частині територій Донеччини і Луганщини. Кожна їхня зміна кінцевої чи проміжної мети означає, що попередня так і не була досягнута», — пояснює представник «Голосу».

За словами Василя Попатенка, удари української артилерії нищать не лише мости, а й ворожу техніку та особовий склад ворога.

«Пріоритетною ціллю є не лише мости, а й скупчення військової техніки, яку окупанти нагромаджують перед мостами, пропускна здатність яких сильно знизилася. Також важливо, що ЗСУ продовжують наносити вогневі ураження по складах боєприпасів, паливно-мастильних матеріалів та техніці. Тому кожної ночі у противника стає набагато менше не лише мостів, а й особового складу і засобів для ведення агресивної війни», — підкреслює депутат Київради.

Підписуйся на нашi

ще новини