Лариса Гольник – кандидатка від «Голосу» до Вищої ради правосуддя

Лариса Гольник – кандидатка від «Голосу» до Вищої ради правосуддя

«Голос» завершив проведення конкурсу на визначення кандидата до Вищої ради правосуддя. До складу ВРП парламентська фракція партії «Голос» пропонуватиме суддю Октябрського районного суду Полтави Ларису Гольник.

На конкурс подалося шестеро фахових кандитів, і представникам «Голосу» було вкрай непросто обрати кандидатуру з такого достойного переліку.

За результатами внутрішнього голосування членів фракції кандидаткою було обрано саме Ларису Гольник. На її користь також зняли свої кандидатури народний депутат 8 скликання, правник Леонід Ємець та адвокат-активіст Роман Маселко.

Лариса Гольник, відома в Україні та за кордоном як суддя-викривачка корупції, яка є непримиренною до порушення законів і довела, що не потерпить жодних «кулуарних» домовленостей. Саме така кандидатура повністю відповідає тим принципам та якостям, які декларує і відстоює партія «Голос». Її робота сприятиме посиленню ВРП та, відтак, збільшенню довіри до цієї інституції.

Пряма мова Ярослава Юрчишина, народного депутата від фракції «Голосу»:

– Ми сподіваємося на те, що парламент підтримає цю кандидатуру і продемонструє, що готовий делегувати до Вищої ради правосуддя компетентну та незалежну суддю.

Пані Лариса має великий досвід роботи у судових органах. Але головне, і це те, чого критично не вистачає сьогодні у суддівському корпусі, - вона доброчесна, не заражена вірусом кругової поруки. Саме вона зможе допомогти ВРП розблокувати проведення судової реформи, яка знаходиться під тиском корупціонерів.

Довідково:

Лариса Гольник народилася 3 червня 1968 року у Полтаві. Навчалася на заочному відділені Полтавського педагогічного інституту ім. В. Г. Короленка (історія), Полтавському технічному університеті ім. Ю. Кондратюка (правознавство), на заочному відділені Національної юридичної академії ім. Я. Мудрого (спеціаліст – правознавство). Нагороджена спеціальною відзнакою міжнародної організації Blueprint for Free Speech – за мужність та доброчесність у вимозі належного розслідування корупції у судовій сфері. Суддя Октябрського районного суду міста Полтави. Одружена. Має сина.

Підписуйся на нашi

ще новини