Лише єдиний демократичний кулак може перемогти «вісь зла», — Андрій Осадчук

Лише єдиний демократичний кулак може перемогти «вісь зла», — Андрій Осадчук

Візит путіна до Північної Кореї є ознакою того, що незважаючи на репутаційні втрати, тиранічні режими гуртуються і їх союзи міцнішають. Протистояти цьому може тільки міцне обʼєднання демократичного світу, де Україна і допомога Україні є невід'ємною складовою майбутнього демократії. На цьому наголошує народний депутат «Голосу» Андрій Осадчук.

«Те, що путін повністю себе ототожнив з північнокорейським диктатором Кім Чен Ином, дуже добре для нас і для Заходу, бо це спрощує формулювання нашого спільного ставлення до «осі зла», яка єднається і яка вже нічого не приховує. З іншого боку це сигнал Заходу про те, що у будь-якій війні союзники мають бути справжніми союзниками як в обороні, так і в нападі. Інакше не виграти», — пояснює політик.

Протидіяти такому єднанню тиранів можна тільки скоординованими спільними діями і зусиллями.

«Ми бачимо, що «вісь зла» міцно стискає руки один одного. Те саме маємо робити ми всі разом і припинити ці розмови про «членство в НАТО буде після перемоги» чи «щось там потім». Ми маємо зараз обʼєднуватися в єдиний демократичний кулак і тільки тоді весь цивілізований світ, очолюваний колективним Заходом, де невідʼємною частиною є Україна, може перемогти скажених диктаторів», — акцентує народний депутат.

Підписуйся на нашi

ще новини