Львівська обласна територіальна організація «Голосу» обрала нову Раду партії

Львівська обласна територіальна організація «Голосу» обрала нову Раду партії

Нова Рада Львівського обласного осередку «Голосу» складається з 7 осіб. Серед основних короткострокових завдань команди львівського осередку Ярослав Рущишин, народний депутат України, називає: напрацювання конкретного плану дій (стратегія міст, ОТГ, сіл); залучення ініціативних людей; формування перших експертних груп (економіка та підприємництво, медицина, освіта та наука, культура, Smart city); контроль за роботою влади та підготовка до місцевих виборів.

Станом на сьогодні в осередку 85% людей, які не були у політиці до того, як вступили у «Голос». Середній вік партійця – 35 років, а гендерне співвідношення 82% – чоловіки, а 18% – жінки.

Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук під чаc скайп-включення зазначив, що місія «Голосу» – змінювати країну, місто, громаду на краще: «Наша місія у політиці – привести якомога більше чесних, професійних людей до влади. І у нас для цього є необхідні знання, досвід, професійна команда та міцне ідеологічне підґрунтя. Ми обов’язково переможемо».

Андрій Шараскін наголосив, що мета «Голосу» зараз – побудова системної організації, формування і реалізація державної політики і підготовка кадрового резерву державотворців.

Усі, хто подав документи на вступ до партії «Голос», до кінця року обов’язково отримають зворотній зв’язок. Частина документів перебуває на розгляді у безпековій комісії у головному офісі партії.

«Голос» проактивно підходить до підготовки перед місцевими виборами, щоб визначити команду та завчасно підготувати стратегію та програму. «У «Голосі» ми будемо розбудовувати експертні середовища: провадити не лише виборчу кампанію, а й впливати на ситуацію на місцях. Наша мета – задавати планку якості, модель поведінки. Усі члени партії мають бути долучені до роботи на щоденній основі», – зазначив Ярослав Рущишин.

Команда, яка очолює осередок партії у Львівській області:

  • Ярослав Рущишин, народний депутат України, громадський діяч, почесний сенатор УКУ, засновник Львівської бізнес-школи УКУ.
  • Андрій Шараскін (позивний «Богема») – одних з перших, хто став у лави партії «Голос». Андрій – командир бойової роти, яка базувалася під Донецьким аеропортом, – став один із прототипів героя фільму «Кіборги».
  • Ростислав Добош, підприємець, засновник компанії «Компресорні Технології». Активний громадський діяч. Відновлював Українську Скаутську організацію Пласт. Одружений, виховує двох доньок.
  • Орест Йосипчук, підприємець зі Стрия, депутат Стрийської міської ради VI демократичного скликання (2010-2015).
  • Северин Хобзей, підприємець-ресторатор, одружений, виховує донечку, громадський діяч.
  • Захар Миляник, лікар-стоматолог, активний волонтер медбатальйону АТО, помічник-консультант Ярослава Рущишина, одружений, виховує сина.
  • Андрій Дячишин, інженер-економіст. З 1992 року займається підприємницькою діяльністю у сфері експорту, керує проектами інжинірингу та нерухомості.

Прес-служба Львівської обласної територіальної організації політичної партії «Голос»

Підписуйся на нашi

ще новини