Майдан змінив хід історії: сьогодні ми маємо пам’ятати і захищати його цінності, — Кіра Рудик

Майдан змінив хід історії: сьогодні ми маємо пам’ятати і захищати його цінності, — Кіра Рудик

Депутати «Голосу» в парламенті та Київраді поклали квіти до меморіалу Героїв Небесної Сотні, щоб вшанувати загиблих учасників Революції Гідності.

Історична пам’ять — один з ключових чинників розвитку українського суспільства, яке під час Майдану зробило свій вибір на користь демократії та євроінтеграції.

Пряма мова

Кіра Рудик, голова партії «Голос»:

— Сьогодні ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні — відданих своїй країні, які її любили і за яку загинули. Боляче усвідомлювати, скільки українців на Майдані було вбито беркутівцями — частиною жорстокого режиму узурпатора Януковича.

Важливо пам’ятати наших героїв не лише сьогодні, а й кожного дня. Бо ці трагічні події стали переломним моментом Революції Гідності та визначили, куди рухатиметься ціла країна.

Напередодні «Голос» домігся, щоб парламент закарбував політичне значення Революції Гідності та пам’ять про загиблих героїв. Рада ухвалила нашу заяву про визнання Революції історичною подією, поклавши край будь-яким маніпуляціям.

Сім років тому Майдан змінив хід історії, тож сьогодні ми маємо пам’ятати і захищати його цінності. Зараз наше завдання — не відступати від обраного шляху євроінтеграції та продовжувати реформи, боротися за рівність та верховенство права і відстоювати демократичний розвиток України.

Підписуйся на нашi

ще новини