Маємо пильнувати захист і безпеку політиків і керівництва держави, які були, є і будуть цілями фсб, — Андрій Осадчук

Маємо пильнувати захист і безпеку політиків і керівництва держави, які були, є і будуть цілями фсб, — Андрій Осадчук

Ворог і далі буде намагатися ліквідувати військово-політичну верхівку в Україні, аби таким чином провокувати внутрішню дестабілізацію і делегітимізацію державної влади в Україні. Тому охорона і безпека перших осіб держави, всіх хто обіймає ключові політичні посади — спільне завдання для спецслужб і правоохоронних органів. Так вважає народний депутат «Голосу», перший заступник голови парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності Андрій Осадчук.

«Спільним завданням всієї правоохоронної системи, політиків в тому числі, є захист перших осіб держави, бо вони уособлюють легітимність української влади, її інституційну цілісність і стійкість. Тож немає сумніву, що Президент України постійно знаходиться під небезпекою і спроби його знищити з боку москви були, є і будуть. Інформація, яку оприлюднила СБУ — результат дуже тривалої роботи наших спецслужб», — пояснює народний депутат.

Попри те, що українські спецслужби викривають зрадників, росія, безумовно, кидає величезні сили і ресурси аби вербувати нових.

«рф хотіла, хоче і буде хотіти ліквідації верхівки українських політиків і військово-політичних керівників з метою дестабілізації ситуації в країні. Бо саме руйнація України зсередини залишається єдиним шансом для рф отримати якусь перевагу у війні.

Ми маємо посилювати захист ключових посадовців і політиків. Ці загрози, в тому числі, про те, що десятиліттями фсб мала дуже розгалужену мережу в Україні, вони постійно займалися і досі займаються вербуванням. За час війни СБУ розкрила величезну кількість мереж, які працювали під координацією фсб, тож робота була проведена велика. Однак ні на секунду не можна втрачати пильність», — акцентує представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини