Ми стримуємо противника усіма можливими силами: Роман Костенко про ситуацію на півдні 

Ми стримуємо противника усіма можливими силами: Роман Костенко про ситуацію на півдні 

Після поразки під Києвом та Харковом російські окупанти сконцентрувалися на сході та півдні. Вони б'ють по українських містах артилерією, бомбами й ракетами. Проте прорвати оборону ЗСУ й досягнути умовних перемог їм не вдається. Попри значну перевагу ворога в техніці й особовому складі українські воїни дають потужний бій і тримають оборону, зазначив народний депутат від партії «Голос» Роман Костенко, який нині боронить південь у лавах Збройних сил.

«У Миколаївському регіоні, де я зараз знаходжусь, противник практично щодня обстрілює наші позиції забороненою зброєю та ракетами. На жаль, є жертви серед цивільних, росіяни не припиняють свою політику знищення українців. Вони не зупиняться ні перед чим, російська армія не має моральних запобіжників. росія досі переважає ЗСУ у техніці, зокрема, артилерійській.

Співвідношення приблизно 80/20, а іноді 70/30. Але навіть з меншою кількістю боєприпасів ми знищуємо більше техніки й особового складу противника. Ми тримаємося, південь тримається, Миколаїв тримається, Одеса тримається», — підкреслив Роман Костенко.

Підписуйся на нашi

ще новини