Молодь як активна частина громади має визначати напрямок розвитку міста, — «Голос.Київ»

Молодь як активна частина громади має визначати напрямок розвитку міста, — «Голос.Київ»

Київський бюджет — це 67 мільярдів гривень видатків. Кілька десятків мільйонів коштів для втілення молодіжних ініціатив в ньому точно можна знайти. Адже саме молодь як активна частина громади має визначати напрямок розвитку міста. Про це під час молодіжного форуму заявили депутати партії «Голос».

«Молодь здатна не тільки надихати до змін на краще. Молодь здатна втілювати якісні ініціативи самотужки. Розвивати місто й робити його більш комфортним та інноваційним. Потрібно тільки підтримати все це комунікаціями й ресурсами. Міський бюджет здатен це зробити, потрібна тільки політична воля», — зазначив депутат «Голосу» в Київміськраді Тарас Козак.

Тему молодіжної політики наша команда обговорила під час дискусій молодіжного форуму. Депутати ділилися власним досвідом й відповідали на запитання.

«У нас на розгляді комісії два проекти рішень: про молодіжне стажування і про студентські ради. Насправді, обидва ми відправили на робочу групу, оскільки є багато пропозицій від громадськості і виконавчої влади. Важливо обговорювати не наміри, а чіткі документи. Я буду дуже вдячний молоді за ініціативність. Запрошуємо до 30 липня податися до робочої групи і стати її учасником. А також надіслати свої пропозиції письмово», — сказав депутат «Голосу» в Київміськраді Вадим Васильчук.

«Джерело натхнення є в вас самих. Ваша мета має бути чітка і зрозуміла. Саме вона буде рухати вас. Все починається з маленьких кроків. Молоді притаманний максималізм, коли хочеться всього і одразу. Але я з власного досвіду раджу ставитися дуже серйозно саме до малих кроків. Навіть буденна розмова із кавою невеликим колом однодумців може стати фундаментом для великої гарної ініціативи. Будьте наполегливими та рішучими. Гарних намірів та певного набору цінностей замало дня якісних змін. Треба багато працювати і вчитись. Здобувати нові навички та підвищувати компетенцію. Необхідно заглиблюватися у процес. Потрібно бути відкритими до змін, а краще — впроваджувати їх самостійно», — підкреслив депутат «Голосу» в Київміськраді Григорій Маленко.

Партія «Голос» буде працювати над тим, щоб ініціативи молоді отримували підтримку з бюджету.

Підписуйся на нашi

ще новини