На ALDE Council у Вільнюсі за сприяння партії «Голос» презентували Іммерсивну виставку про Україну

На ALDE Council у Вільнюсі за сприяння партії «Голос» презентували Іммерсивну виставку про Україну

Щоденні реалії України та українців, відображені у роботах одного найвідоміших композиторів і піаністів Тимура Полянського, показали на ALDE Council у Вільнюсі. Іммерсивну виставку презентували за сприяння партії «Голос».

Її мета — вкотре нагадати світові, за що насправді бореться українці, — наголосила народна депутатка, лідерка партії «Голос» Кіра Рудик.

«Це експозиція одного з найвідоміших українських композиторів і піаністів Тимура Полянського. Тут наші реалії, які мусить бачити світ, і тут обличчя тих, завдяки кому не лише Україна, а й увесь континент може радіти кожному новому ранку.

Ми продовжуємо нагадувати світові, що війна триває. Що українці борються з тоталітаризмом не тільки за свою свободу, а й цінності вільного світу», — підкреслила українська політикиня.

У роботах висвітлено стійкість українських добровольців, які пішли в армію, щоб боротися за свободу, українських жінок та дітей, які були вигнані з рідних домівок, і важливість української ідентичності Тараса Шевченка.

«Дякую спікерці сейму Литовської республіки Вікторії Чміліте-Нільсен за сильну промову і таку важливу для нас підтримку. Також всім представникам родини ALDE, silk, Land of Freedom Foundation Swedish International Liberal Centre та International renaissance foundation і окрема подяка неймовірній Наталії Делієвій!», – резюмувала лідерка «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини