На Рівненщині напали на активістку «Голосу»

На Рівненщині напали на активістку «Голосу»

Невідомий чоловік напав на активістку партії «Голос» Ольгу Кравчук, котра займається питаннями корупції у міській лікарні Вараша. Депутати партії «Голос» звертатимуться до правоохоронних органів з вимогою розслідувати факт нападу та покарати злочинця.

Напад стався увечері 18 січня, невідомий увірвався до квартири активістки, погрожував і почав душити Ольгу. «Близько 21:00 я з дворічною дитиною поверталася з гостей додому. Зайшла у під’їзд, піднялася на свій поверх. Далі я відчинила двері, впустила дитину в квартиру і почала зачиняти за собою двері. Не встигла дотиснути до кінця – двері різко відчинилися, до нас увірвався невідомий чоловік, взяв мене за шию і сказав: «Видали свою групу у вайбері, у тебе є година часу. Інакше я повернуся». Моя дитина почала сильно плакати, чого чоловік злякався і втік. Групу я видалила», – розповіла Ольга.

Ольга Кравчук створила групу у Viber, де критикувала непрозоре і неефективне використання коштів у місцевій лікарні ДЗ «Спеціалізована медико-санітарна частина №3 МОЗ України» Вараша Рівненської області, публікувала інформацію про побори і корупцію.

Партія «Голос» наголошує на неприпустимості нападу на громадських активістів та переслідування їх за політичні переконання. Наша депутатка Соломія Бобровська підніме випадок Ольги Кравчук на найближчому засіданні Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з контролю за розслідуваннями нападів на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів.

Підписуйся на нашi

ще новини