Найбільша загроза програти вже минула, ми стали набагато сильнішими, — Роман Костенко

Найбільша загроза програти вже минула, ми стали набагато сильнішими, — Роман Костенко

Найскладніший для України період, де була найбільша загроза поразки перед рф, суспільство і військо вже подолали у 2022 році. Відтоді ми покращили свої позиції, тож говорити про програш — недоречно. На цьому наголошує народний депутат «Голосу», секретар Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко.

«Найбільша загроза програти була з 24 лютого 2022 року і десь до червня місяця, коли були найактивніші бої і коли ми не отримували допомогу. Зараз наша армія має набагато більше підготовленого особового складу, триває мобілізація, у нас в десятки разів більше озброєння, ніж було до цього, до нас постачаються боєприпаси. Хотілось би більше і ми чекаємо цього від наших партнерів», — акцентує представник «Голосу».

За словами Романа Костенка, саме від забезпечення зброєю і снарядами залежить, чи ми перехопимо ініціативу, чи зможемо контратакувати на якомусь напрямку.

«Я би не говорив слово «програти». У нас підготовлений народ, йде мобілізація, ми піднімаємо свій оборонно-промисловий комплекс, у нас є союзники. У нас все є, домовляйтесь про зброю. Ми не маємо говорити про програш, в нас хороші позиції, ми вже перемогли тоді — тепер питання повернення територій і підвищення рівня мотивації наших захисників», — підкреслює народний депутат.

Підписуйся на нашi

ще новини