Наразі військових передумов для повномасштабного вторгнення немає, — Роман Костенко

Наразі військових передумов для повномасштабного вторгнення немає, — Роман Костенко

Українцям слід прийняти реальність — Росія завжди погрожуватиме нам і всіляко намагатиметься повернути під свій влив. Це означає, що ми як нація маємо ретельно зважувати всю інформацію, довіряти фактам і своїй розвідці. На цьому наполягає секретар комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, народний депутат від партії «Голос» Роман Костенко.

«Нам потрібно прислухатись не до західних ЗМІ, а в першу чергу до розвідок. Ми повинні робити ставку на свої сили безпеки і оборони, враховувати, що бачить наша розвідка, і брати до уваги ту інформацію, що нам надають розвідки наших партнерів», — наголошує народний депутат.

Безумовно, українцям треба готуватись до різних варіантів розвитку подій, але не тому, що Росія начебто нападе завтра, а тому, що погрожуватиме нам завжди.

«РФ весь час намагається повернути нас в свою сферу впливу, в тому числі військовим шляхом і постійно нам погрожуватиме. Ми як народ повинні бути завжди бути готові до всього, але панікувати не треба. Ще раз: тих сил і засобів, які є на кордоні, те, як вони розміщені, логістичне надбання тощо — не дають підстав вважати, що Росія почне повномасштабне вторгнення. Я в це не вірю. Я людина військова, на картах я не бачу зараз сил і засобів для повномасштабного вторгнення», — підкреслює секретар безпекового комітету.

Підписуйся на нашi

ще новини