Наше завдання — максимально інформувати представників радикальних республіканців про те, що відбувається в Україні, — Кіра Рудик

Наше завдання — максимально інформувати представників радикальних республіканців про те, що відбувається в Україні, — Кіра Рудик

Україні потрібно починати працювати з командою Дональда Трампа. А це може бути складно, адже потрібно буде переконувати скептиків щодо необхідності підтримувати Україну. Так вважає народна депутатка, лідерка партії «Голос» Кіра Рудик.

«Що ми робимо як країна? Чи є у нас команда, яка працює з командою Трампа, привозить їх сюди, щоб вони побачили на власні очі руйнування, лінію фронту і подивились на українців і життя тут. Поки такої команди я не бачу, але знаю, що дуже багато моїх колег (з опозиції в тому числі) працюють, щоб налагоджувати звʼязки з командою Дональда Трампа, з тими, хто буде впливати на їх міжнародну політику», — пояснює народна депутатка.

На жаль, Україна досі мало працювала з протрампівським крилом республіканців. Це треба терміново надолужити.

«Ми працювали замало, тому зараз потрібно зосередитись на цих завданнях і посилювати свою позицію і можливість доносити нашу інформацію. Нам потрібно вести роботу не стільки з конгресменами, скільки на округах з тими штатами, в яких є велика підтримка радикальних республіканців. І це мають робити не тільки депутати, а й представники громадського сектору, військових, ветеранів тощо», — наголошує лідерка «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини