Настав час для дорослих рішень політиків: парламент має консолідовано займатись протидією загрозам, — Кіра Рудик

Настав час для дорослих рішень політиків: парламент має консолідовано займатись протидією загрозам, — Кіра Рудик

Верховна Рада не робить усе можливе, щоб посилити обороноздатність країни перед лицем загрози вторгнення. Саме тому «Голос» разом з іншими опозиційними силами виступає за скликання позачергового засідання. Про це повідомила лідерка партії Кіра Рудик.

«Протистояння найбільшому агресору можливе тільки при злагодженій роботі всіх гілок влади і злагодженій роботі парламенту. Тому сьогодні працюватимемо над тим, щоб включити в позачергове засідання ті законопроекти, які потрібні нашій країні для посилення обороноздатності», — пояснює народна депутатка.

За словами Кіри Рудик, поки влада не демонструє готовності відповідати на виклики, які стоять перед державою.

«Порядок денний цього тижня не має в собі законопроектів, які чітко допомагають нашій країні. Якщо такі ініціативи і є, то, напевне, менше 10%. А в перший день роботи парламенту таких законопроектів взагалі немає. Це проблема і це, насправді, відповідь на запитання, чи робить влада все можливе, щоб захисти країну», — констатує лідерка «Голосу».

Крім того, поки є загроза вторгнення, всі політичні протистояння мають бути забуті, а політики стати єдиним фронтом.

«Зараз час для дорослих рішень політиків, час відкинути протиріччя і працювати разом, обʼєднувати зусилля, бо завдання №1 — безпека і єдність нашої країни. «Голос» пропонує владі допомогу — все що ми можемо зробити для захисту країни. І йдеться не тільки про обороноздатність, це ще економічна криза, енергетична безпека і ковід. Адже поки в Верховній Раді немає жодних законопроектів, які б вирішували ці проблеми», — підкреслює парламентарка.

Підписуйся на нашi

ще новини