Навесні рф готує масштабну операцію і ми маємо бути готові, — Роман Костенко

Навесні рф готує масштабну операцію і ми маємо бути готові, — Роман Костенко

Досі росія не використовувала всі свої мобілізовані ресурси, бо готує масштабну операцію на весну. Ворог намагатиметься просуватись далі, бо від планів захопити всю Лівобережну частину України кремль не відмовився. Так вважає народний депутат «Голосу», який боронить Південь, Роман Костенко.

«Ми розуміємо, що весняна кампанія буде і росія не відмовилась від своїх планів. По-перше, це захоплення Донбасу. Це для них політично важливе рішення, щоб очиститись в очах своїх нечисленних союзників, які ще підтримують рф. І також, щоб в своєму інформаційному полі щось показати. По-друге, ми знаємо (і це підтверджує наша розвідка), що росія не відмовилась і від більш стратегічних планів — захоплення всієї лівобережної частини України і в перспективі ще й Півдня», – наголошує народний депутат

Вийде у ворога реалізувати цей план чи ні зараз залежить від кожного українця, тому для перемоги і захисту держави потрібна єдність.

«Весною все розгориться з новою силою, хоча вже зараз на деяких напрямках дуже гаряче. Ворог готує операцію і ще не застосовує всі свої сили, всіх мобілізованих для того, щоб просунутись далі. Тому ми маємо бути до цього готові, бо вийде це у ворога чи ні, залежить від кожного з нас: від президента і Сил оборони до тих, хто зараз в евакуації за кордоном і допомагає звідти», — підкреслює Роман Костенко.

Підписуйся на нашi

ще новини